Conveyor belt sushi

Leuk met gezin ﹠ kinderen

Dichtbij theaters

Geniet ook van onze sushibar in Almere

Bel ons direct:

+31 20 330 6882

Geniet ook van onze sushibar in Almere

Bel ons direct:

+31 20 330 6882

Wanneer u van onze Amsterdamse sushibar met lopende band wilt genieten met uw kinderen, maar u zelf in Almere woont, kunt u ons restaurant uitstekend bereiken. Dankzij de centrale locatie bent u zowel met de auto als het openbaar vervoer snel in hartje Amsterdam. Wij bereiden onze gerechten uitsluitend met dagverse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Maak bij onze sushibar een keuze uit de verschillende menu’s of stel uw eigen menu samen.

zushi-muurschildering
zushi-foodbar

Ervaar de sfeer van onze sushibar met lopende band ook vanuit Almere

Geniet ook vanuit Almere van de hoogwaardige sushi van onze lopende band en kom met onze heerlijke gerechten helemaal in de ontspannen sfeer van de Zushi sushibar. Zo sluit u uw dagje Amsterdam of theatervoorstelling op een geweldige manier af met uw kinderen. Wij gebruiken uitsluitend de beste ingrediënten waardoor we garant staan voor hoge kwaliteit sushi. Zo kunt u rekenen op premium biefstuk en dagverse vis. Bovendien snijden wij al onze groenten en fruit met de hand. Op deze manier garanderen wij u van de beste verse ingrediënten. U bent van harte welkom om de sushi train te proberen in ons sushirestaurant in Amsterdam.

Reserveer een tafel of haal uw favoriete gerechten af

Kom lang bij onze sushibar met lopende band vanuit Almere. Maak een reservering door contact met ons op te nemen. Bel naar +31 20 330 68 82 of stuur een e-mail naar zushi@zushi.nl om uw tafel in onze sushibar te reserveren. Haalt u toch liever sushi af om na een dagje Amsterdam mee naar huis te nemen? Maak dan gebruik van onze take-away.