Skip to main content

Conveyor belt sushi

Leuk met gezin ﹠ kinderen

Dichtbij theaters

De lekkerste sushi in ons restaurant in Amsterdam

Bel ons direct:

+31 20 330 6882

De lekkerste sushi in ons restaurant in Amsterdam

Bel ons direct:

+31 20 330 6882

Als u een keer echt uniek uit eten wilt, gaat u naar ons restaurant om sushi te eten in Amsterdam. Bij Zushi wordt de sushi voor uw neus bereid en zit u samen met uw kinderen aan een tafeltje aan de lopende band. Dit concept is in Japan al lang bekend, maar wij brengen het voor u naar ons restaurant in Amsterdam zodat u ook hier van verse sushi kunt genieten.

zushi-muurschildering
zushi-foodbar

Laat u verrassen door ons unieke restaurant met de lekkerste sushi van Amsterdam

In Amsterdam vindt u weinig restaurants die zo uniek zijn als het onze. Wij maken gebruik van een sushi train en bieden u in ons prachtige en authentieke restaurant uitzicht op de Amstel. U gaat bij ons altijd écht origineel uit eten. Daarnaast geniet u met uw kinderen bij ons altijd van dagverse vis, premium rundvlees en handgesneden groente en fruit. Dankzij deze werkwijzen kunnen we u altijd de hoogste kwaliteit en lekkerste sushi garanderen die u eenvoudig per bordje bestelt en afrekent. Zushi is daarom de ideale plek om sushi te eten in Amsterdam.

Laat uw favoriete sushi bezorgen of reserveer een tafel

Als u niet in de gelegenheid bent om sushi te komen eten in ons Restaurant in Amsterdam, kunt u uw favoriete sushi ook afhalen. Onze sushibar werkt samen met verschillende bezorgservices. U kunt ook vanuit Haarlem sushi komen eten. Heeft u nog vragen of wilt u een tafel reserveren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 20 330 68 82 of stuur een e-mail naar zushi@zushi.nl. Wij horen graag van u.


Amstel 20
1017 AA, Amsterdam
zushi@zushi.nl
+31 20 330 68 82

On Friday and Saturday evening, we will work with shifts of 1 hour and 15 minutes. Please be on time. If the time is not available, please contact us. We keep tables free for our walk-in.

Furthermore, we kindly but urgently request you to cancel any reservation 1 day in advance.


Take-away

Order online and pick it up at Zushi. Use code zushi10 to get 10% discount on your order.

ORDER NOW