Skip to main content

Conveyor belt sushi

Leuk met gezin ﹠ kinderen

Dichtbij theaters

Kom langs in onze sushibar vanuit Haarlem

Bel ons direct:

+31 20 330 6882

Kom langs in onze sushibar vanuit Haarlem

Bel ons direct:

+31 20 330 6882

Wilt u de sfeer van onze sushibar met lopende band in Amsterdam ervaren, maar woont u zelf in Haarlem? Dat is geen probleem! Wij zijn zowel met de auto als het opbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Kom langs vanuit Haarlem bij onze sushibar met lopende band en geniet van de lekkerste gerechten met uw kinderen. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige ingrediënten in onze gerechten.

zushi-muurschildering
zushi-foodbar

Onze sushibar nabij Haarlem zet eenvoudig uw gerechten van de conveyor belt klaar

Kom langs vanuit Haarlem en maak in onze sushibar met lopende band, ook wel conveyor belt, de keuze uit de lekkerste sushi. Een maaltijd in onze sushibar met lopende band zorgt voor de perfecte afsluiting van uw dagje Amsterdam voordat u terug gaat naar Haarlem. Onze sushi train is een ware attractie. Kinderen vinden het een feest om hun eigen gerechten uit te kiezen en van de lopende band te halen. Kom daarom ook gezellig eten met kinderen en maak een keuze uit een van de vele gekleurde bordjes met hoogwaardige gerechten op de band. U betaalt vervolgens per bordje. U kunt ook eenvoudig vanuit Almere sushi komen eten, wij zijn uitstekend bereikbaar.

Proef onze hoogwaardige sushi met de beste ingrediënten

Bij Zushi zien we sushi als een echte kunstvorm. U kunt er daarom vanuit gaan dat wij geen enkele moeite sparen om hoogwaardige sushi voor u te bereiden. U vindt in uw gerechten enkel de beste ingrediënten. Wij gebruiken in onze sushibar en restaurant dagverse vis met ASC of MSC keurmerk en rundvlees van uitsluitend premium kwaliteit. Dankzij deze zorg kunt u vanuit Haarlem tijdens uw dagje Amsterdam verse sushi van de lopende band, oftewel conveyor belt, ervaren.

Plaats direct uw reservering om zeker te zijn van een heerlijke maaltijd

Wilt u reserveren om te dineren in Amsterdam met een echte conveyor belt? Dat kan! Ervaar de authentieke sfeer van een 19e-eeuws pand in combinatie met een hedendaagse inrichting en proef de lekkerste gerechten. Neem contact met ons op, stuur een e-mail naar zushi@zushi.nl of bel naar +31 20 330 68 82. Wij zorgen dat we een tafel voor u vrijhouden in onze sushibar in Amsterdam. Maak ook gebruik van onze take-away als u geen tijd heeft om lang te blijven.


Amstel 20
1017 AA, Amsterdam
zushi@zushi.nl
+31 20 330 68 82

On Friday and Saturday evening, we will work with shifts of 1 hour and 15 minutes. Please be on time. If the time is not available, please contact us. We keep tables free for our walk-in.

Furthermore, we kindly but urgently request you to cancel any reservation 1 day in advance.


Take-away

Order online and pick it up at Zushi. Use code zushi10 to get 10% discount on your order.

ORDER NOW