Skip to main content

Conveyor belt sushi

Leuk met gezin ﹠ kinderen

Dichtbij theaters

Kom uniek dineren in hartje Amsterdam

Bel ons direct:

+31 20 330 6882

Kom uniek dineren in hartje Amsterdam

Bel ons direct:

+31 20 330 6882

Bij Zushi kunt u écht uniek dineren in Amsterdam. Nederland telt nog maar weinig sushirestaurants die het concept van de conveyor belt uit Japan hebben overgenomen. We zijn daarom ook trots op de combinatie die we maken tussen dit moderne concept en het authentieke 19e-eeuwse pand waarin we gevestigd zijn. Bij ons in Amsterdam kunt u heerlijk dineren met uw kinderen en genieten van onze kleine, maar smaakvolle en hoogwaardige sushigerechten.

zushi-muurschildering
zushi-foodbar

Laat uzelf verwennen door te dineren in onze sushibar in Amsterdam

Onze sushibar maakt gebruik van een sushi train waarop gekleurde bordjes met verschillende soorten sushi aan de lopende band langskomen. U kunt hieruit uw keuze maken en de prijs per bordje aflezen op onze menukaart. Onze kaart biedt veel variatie in warme en koude gerechten waardoor u ook gezellig en ontspannen met uw kinderen kunt eten in ons restaurant. Dankzij onze unieke locatie en het unieke concept van een conveyor belt, zijn we een populaire locatie om origineel uit eten te gaan en te dineren in Amsterdam. Een ontspannen sfeer en gezelligheid zijn, naast heerlijk eten, onze prioriteit. Combineer uw diner bij ons eventueel met een theatervoorstelling in de stad.

Plaats snel uw reservering en verzeker uzelf van een tafel

U vindt onze sushibar en restaurant in het hart van het Amsterdamse centrum waar u heerlijk kunt dineren en geniet van het uitzicht over de Amstel. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Reserveer snel uw tafel voor vanavond, want het kan snel druk worden in ons sushirestaurant. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 20 330 68 82 of stuur een e-mail naar zushi@zushi.nl. Wij helpen u graag.


Amstel 20
1017 AA, Amsterdam
zushi@zushi.nl
+31 20 330 68 82

On Friday and Saturday evening, we will work with shifts of 1 hour and 15 minutes. Please be on time. If the time is not available, please contact us. We keep tables free for our walk-in.

Furthermore, we kindly but urgently request you to cancel any reservation 1 day in advance.


Take-away

Order online and pick it up at Zushi. Use code zushi10 to get 10% discount on your order.

ORDER NOW