Skip to main content

Conveyor belt sushi

Leuk met gezin ﹠ kinderen

Dichtbij theaters

Ga gezellig uit eten in Amsterdam met uw kinderen

Bel ons direct:

+31 20 330 6882

Ga gezellig uit eten in Amsterdam met uw kinderen

Bel ons direct:

+31 20 330 6882

Bij Zushi kunt u heerlijk uit eten met uw kinderen in Amsterdam. Wij zijn het leukste familierestaurant van Amsterdam. Het restaurant is gevestigd in een authentiek 19e-eeuws pand aan de Amstel We combineren dit stukje geschiedenis met een hypermoderne inrichting. Bij ons in Amsterdam geniet u met uw kinderen van sushi eten aan een lopende band. Dit concept hebben wij voor u rechtstreeks uit Japan naar de hoofdstad van Nederland gebracht.

zushi-muurschildering
zushi-foodbar

Wij zijn hét sushirestaurant om te gaan eten met kinderen in Amsterdam

Wij zijn hét familierestaurant van Amsterdam, kom gezellig sushi bij ons eten. Op onze menukaart vindt u zeer diverse gerechten, waaronder ook vegetarische en warme gerechten die u per stuk bestelt en afrekent. Het hele gezin kan dus genieten! Onze gerechten eet u van de lopende band met uw gezin. U zit gezellig samen aan een tafeltje en pakt de gerechten van de band die u lekker vindt. Op deze manier kunt u ontspannen eten met de kinderen in Amsterdam na bijvoorbeeld een theatervoorstelling. Onze vis is altijd dagvers en wij gebruiken uitsluitend premium rundvlees in onze gerechten. Zushi staat garant voor een heerlijke maaltijd van hoge kwaliteit!

Reserveer snel een plekje in ons familierestaurant in Amsterdam

Wilt u ook vanuit Almere sushi komen eten met uw kinderen in ons familierestaurant in Amsterdam? Sluit uw dagje Amsterdam dan af met hoogwaardige sushi of haal uw bestelling af. Wij werken samen met diverse bezorgservices. Als u in onze sushibar wilt komen eten, raden wij u aan te reserveren. Reserveer online, bel naar +31 20 330 68 82 of stuur een e-mail naar zushi@zushi.nl om zeker te zijn van een tafel.


Amstel 20
1017 AA, Amsterdam
zushi@zushi.nl
+31 20 330 68 82

On Friday and Saturday evening, we will work with shifts of 1 hour and 15 minutes. Please be on time. If the time is not available, please contact us. We keep tables free for our walk-in.

Furthermore, we kindly but urgently request you to cancel any reservation 1 day in advance.


Take-away

Order online and pick it up at Zushi. Use code zushi10 to get 10% discount on your order.

ORDER NOW