Skip to main content

Conveyor belt sushi

Leuk met gezin ﹠ kinderen

Dichtbij theaters

Geniet van conveyor belt sushi met uw kinderen

Bel ons direct:

+31 20 330 6882

Geniet van conveyor belt sushi met uw kinderen

Bel ons direct:

+31 20 330 6882

Bij Zushi vindt u de lekkerste conveyor belt sushi waar u ook samen met uw kinderen van geniet. We vinden het belangrijk dat u met het hele gezin ontspant en sushi proeft van de lopende band. U proeft bij ons van heerlijke gerechten die met uitsluitend de beste ingrediënten bereid zijn. Wij bereiden voor u dagverse vis met ASC of MSC keurmerk en premium rundvlees. De groenten en fruit die we daarnaast serveren op de lopende band voor het hele gezin, zijn handgesneden.

zushi-muurschildering
zushi-foodbar

Ontdek het Japanse concept van conveyor belt sushi samen met uw kinderen

De conveyor belt, ook wel sushi train genoemd, is een concept wat afkomstig is uit Japan en uitstekend geschikt is om ook met kinderen te proberen. U ziet allerlei gekleurde bordjes met verschillende gerechten voorbijkomen waaruit u een keuze maakt. De kleur per bordje bepaalt vervolgens de prijs van het gerecht. Wij serveren niet alleen sushi in ons restaurant in Amsterdam, maar bereiden ook diverse overheerlijke warmte gerechten. Op onze menukaart vindt u hier een goed overzicht van. Op deze manier kunt u met de kinderen ook plezier hebben van onze conveyor belt sushi. Zij kunnen verschillende sushigerechten proberen, maar genieten ook van bekende warme gerechten.

Geniet aan de lopende band van sushi met het hele gezin

Kom met het hele gezin dineren in Amsterdam en genieten van sushi aan de lopende band in onze sushibar in Amsterdam. Combineer een heerlijk diner bijvoorbeeld met een theatervoorstelling. Het is wel verstandig om te reserveren, zeker als u met een grote groep komt. Het kan druk zijn in ons restaurant. Reserveer nu of neem contact met ons op door te bellen naar +31 20 330 68 82 of een e-mail te sturen naar zushi@zushi.nl.


Amstel 20
1017 AA, Amsterdam
zushi@zushi.nl
+31 20 330 68 82

On Friday and Saturday evening, we will work with shifts of 1 hour and 15 minutes. Please be on time. If the time is not available, please contact us. We keep tables free for our walk-in.

Furthermore, we kindly but urgently request you to cancel any reservation 1 day in advance.


Take-away

Order online and pick it up at Zushi. Use code zushi10 to get 10% discount on your order.

ORDER NOW