Skip to main content

Conveyor belt sushi

Leuk met gezin ﹠ kinderen

Dichtbij theaters

Sushi eten in Amsterdam

Bel ons direct:

+31 20 330 6882

Sushi eten in Amsterdam

Bel ons direct:

+31 20 330 6882

Kom gezellig sushi eten in Amsterdam met uw kinderen en geniet van onze heerlijke gerechten in een ontspannen sfeer. Bij Zushi staat kwaliteit centraal. U vindt bij ons alleen dagverse vis met het ASC of MSC keurmerk en rundvlees van uitsluitend premium kwaliteit. Bovendien snijden wij onze groenten en fruit altijd met de hand, waardoor we voor u de hoogste kwaliteit garanderen. Zo zorgen we ervoor dat u heerlijke sushi kunt eten in Amsterdam.

zushi-muurschildering
zushi-foodbar

Bij ons kunt u aan de lopende band sushi eten in het hart van Amsterdam

Zushi is een sushibar en restaurant. Wij zijn gevestigd in een authentiek 19e-eeuws pand middenin Amsterdam-Centrum, waarin u vlak bij het Rembrandtplein in Amsterdam sushi kunt eten. Dankzij deze locatie zijn wij ook goed bereikbaar voor degenen die in Haarlem onze sushibar of in Almere onze sushi willen proeven. Wat ons restaurant uniek maakt, is de combinatie van onze authentieke en historische locatie met de moderne sushi train die wij gebruiken. Op onze menukaart vindt u heerlijke sushigerechten die u per stuk bestelt, maar wij serveren ook warme gerechten en Japanse dranken. Zo kunt u bij ons in Amsterdam altijd heerlijk sushi eten.

Kom langs of bestel uw favoriete sushi

Kom gezellig sushi eten in Amsterdam en ontspan met uw kinderen in ons prachtige restaurant met een unieke sushi train na bijvoorbeeld een theatervoorstelling. Heeft u geen tijd om zelf langs te komen? Bestel dan onze heerlijke gerechten. We raden u aan om een reservering te maken, als u wilt komen eten. Het kan erg druk zijn. Bel naar +31 20 330 68 82  of stuur een e-mail naar zushi@zushi.nl om gegarandeerd te zijn van een tafel.


Amstel 20
1017 AA, Amsterdam
zushi@zushi.nl
+31 20 330 68 82

On Friday and Saturday evening, we will work with shifts of 1 hour and 15 minutes. Please be on time. If the time is not available, please contact us. We keep tables free for our walk-in.

Furthermore, we kindly but urgently request you to cancel any reservation 1 day in advance.


Take-away

Order online and pick it up at Zushi. Use code zushi10 to get 10% discount on your order.

ORDER NOW