✔ Conveyor belt sushi

✔ Leuk met gezin īš  kinderen

✔ Dichtbij theaters

Sushibar en restaurant

Bel ons direct:

+31 20 330 6882

Sushibar en restaurant

Bel ons direct:

+31 20 330 6882

In onze sushibar en restaurant genieten u en uw kinderen de hele avond van heerlijke Japanse gerechten en dranken. U kunt bij ons uw favoriete gerechten uitzoeken vanaf een tafel aan de lopende band. Onze stijlvolle sushibar en restaurant is gevestigd in een 19e-eeuws pand met uitzicht op de Amstel. Ontspan in ons moderne restaurant terwijl u geniet van heerlijke gerechten.

zushi-muurschildering
zushi-foodbar

In onze sushibar en restaurant vindt u voor ieder wat wils

Zushi serveert uitsluitend gerechten van de hoogste kwaliteit in ons restaurant. U schuift met uw kinderen bij ons aan een echte sushi train aan. Onze sushibar in Amsterdam serveert u verschillende warme, koude en vegetarische gerechten. Dankzij deze variatie zijn wij ook een fantastisch familierestaurant. Bij ons vindt u voor ieder wat wils. Bovendien kiest u bij ons zelf hoeveel u wilt eten door uw eigen gerechten van de lopende band te pakken. Bekijk ons menu om alvast helemaal in de sfeer te komen.

Reserveer vandaag nog uw tafel en kom gezellig genieten

Dankzij onze centrale locatie in Amsterdam-Centrum zijn wij ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Reserveer vandaag nog uw tafel en kom gezellig sushi eten in Amsterdam. Het kan soms erg druk zijn in onze sushibar en restaurant. Neem daarom contact met ons op door te bellen naar +31 20 330 68 82 of stuur een e-mail naar zushi@zushi.nl om verzekerd te zijn van een tafel.