(English)

Opening hours:

Daily 12:00 till 23:00.  

Openingstijden: 

Dagelijks 12:00 t/m 23:00.

Komt u met de auto? Wij adviseren u derhalve om uw auto te parkeren in de parkeergarage bij de Stopera of The Bank op het Waterloopplein.

 

Reserveer hier

Over ons

Restaurant Zushi Amsterdam… voor de beste sushi.

 

Zushi staat sinds 1999 synoniem voor heerlijke verse kwaliteit sushi en grill gerechten in een ontspannen en gezellige ambiance. Onze sushibar is gesitueerd midden in het centrum van Amsterdam, in een statig 19e eeuws pand dat prachtig uitzicht biedt over de Amstel.

U vindt bij ons een compleet assortiment van diverse sushi en warme gerechten die enkel vervaardigd worden met de allerbeste ingrediënten: premium rundvlees en kip, dagverse duurzame vis met het MSC keurmerk en hand gesneden groenten en fruit.

Ons Zushi menu bestaat uit 2 onderdelen: het vaste assortiment van diverse sushi, voor- en nagerechten die op de lopende band rondgaan, waarvan u vrij bent om de items zelf af te nemen en de special orders die u bij ons team kan bestellen. Hierbij kunt u denken aan speciale sushi zoals temaki, gunkan, warme maki en grill gerechten. Wilt u zich laten verassen? Vraag naar de dag specials van de chef.

Bij Zushi zijn de bordjes kleur en vorm gecodeerd. Iedere kleur of vorm staat voor een andere prijs. Aan de hand van het aantal kleuren en vormen wordt uw rekening opgemaakt.

Ons team staat voor u klaar indien u vragen, wensen of allergieën heeft.

Wilt u meer van ons weten? Volg onze Social Media account “ZushiAmsterdam” op Facebook en Instagram.

.

 

Take Away

U kunt ook de overheerlijke gerechten meenemen. Kies een van de take away menu’s of stel uw eigen menu samen door de items direct van de lopende band af te nemen. Voor grote bestellingen, is het praktisch als dit van tevoren telefonisch wordt besteld. 

Heeft u geen tijd om het zelf op te halen, dan kunt u bestellen bij een van onze bezorgpartners hieronder*

*De aantallen/porties kunnen afwijken met het lopende band concept.

Contact & Locatie

Adres: Amstel 20
Postcode: 1017 AA
Stad:  Amsterdam

Telefoon:  020-3306882
E-mail: Zushi@Zushi.nl

 

 

Vacatures

Zushi is de oudste Kaiten (lopende band) restaurant in Nederland. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste gastvrije medewerkers.  Vind jij het leuk om ons team te versterken? Dan kan je een email met CV en foto sturen naar Zushi@Zushi.nl.

Op dit moment zijn wij op zoek naar:
1. Part time (Junior) Zushi Chef

2. Zushi weekend Gastvrouw